Centrum De Zonnebloom

ERVARINGEN DEELNEMERS BASISMODULES SCHOOL VOOR ZIELSPROGRESSIE:


Ik wil je van harte bedanken voor de drie fantastische weekenden Basismodules Zielsprogressie. 
Een heerlijke nieuwetijd-vorm van verkennen, herkennen, erkennen en bekennen in een sfeer van gelijkheid en gelijkwaardigheid.
Op een eigen manier en tempo groeien, gestimuleerd door prachtig samenvattend lesmateriaal en co-creatie interactie tussen elkaar.Het geheel afgewisseld door fijne oefeningen en mooie diepgaande meditaties.
Geïnspireerd, gedoceerd, begeleid en neergezet door een goed onderlegde en gemotiveerde, zeer fijn vrouw die Monique Houben heet. De resultaten in de vorm van groei zijn voor mij per weekend zeer duidelijk merkbaar geweest met als prachtige afsluiter het laatste weekend waar alles “neergezet ofwel verankerd” werd.
Je hebt mij met het aanreiken van deze opleiding een heel groot plezier gedaan.
Het heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn bewustwordingsontwikkeling en daarmee ook in potentie van mijn “omgeving" in de ruimste zin van het woord.
"Mijn complimenten" zijn een hele milde uitdrukking van mijn dankbaarheid naar jou en de studiegroep toe.

Vanuit mijn hart gegroet, Hans Beumers
coach, healer en medium, lichtmeester, www.hamab.nl

 

Basismodule 1: Verbinding met je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart.
Wat een geweldig weekend! Wat een bijzondere groep! Diepe dankbaarheid voel ik in mij.
Het was een reis: in Liefde mezelf bevrijden om uiteindelijk de verbinding met mijn oorspronkelijke Zelf te herstellen.
Opgetild naar een hoger level, niet in woorden uit te drukken.
Monique, uit het diepst van mijn Hart, Dank je voor het neerzetten van de school voor Zielsprogressie.

   Ik Verken, ik Herken, ik Beken en Erken mij eigen stralende grootse Zelf, IK BEN!!!

Hartegroet, Tonnie

 

Het weekend zielsprogressie Basismodule 1 is mij bijgebleven als een warm bad waarin ik onder gedompeld werd en een tijdje mocht verblijven. Dit werkte als verfrissend, zuiverend en zacht. De dagen erna leefde ik in een soort opwaarderingsmoment waarin dingen niet meer stuk leken te kunnen en alles klopte. Ik was deel van een geheel met duidelijke rol. Echter enkele dagen daarna was de lichamelijke en emotionele reactie meer voelbaar en kwamen er weer allerlei delen vrij die ik mocht gaan loslaten, doorgroeien en zuiveren op een heel diep niveau.Niet meer te benoemen, maar wel herkenbaar als oud en niet meer relevant. Het is alsof ik opnieuw afgestemd ben op mijn huidige omgeving in een nog hogere gevoelstrillingsfrequentie waarin ik nu mijn weg maar vooral afstemming in mezelf aan het zoeken (resetten) ben.
Het daadwerkelijk inhoudelijk begrijpen hoe het precies zit met de heilige hartkamer, lichtbuismeditaties, visualisaties en allerlei oefeningen die we kregen kan ik niet meer benoemen en onthouden. Het waren echter fijne afwisselende oefeningen in een bijzonder gelijkwaardige sfeer t.o.v. elkaar. Een prachtige ervaring voor ieder individu afzonderlijk met een diepe verbondenheid vanuit het collectieve licht.

   Zo gewoon
   Zo bijzonder

Bedankt Monique, liefs Silvia

 

De basismodule ‘Verbinding met de Mystieke Ruimte van je Hart’ was voor mij één groot cadeau. Na een warm en gastvrij ontvangst door Monique en Piet werden we opgenomen in een fijne, ontspannen sfeer. Aan alles was gedacht, een schone, goed verzorgde en mooie accommodatie en heerlijke maaltijden!

Complimenten aan Monique over de samenstelling van de boeiende lesstof met een prachtige werkmap met inhoud! De opdrachten vloeiden gelijkmatig in elkaar over en de theorie werd prettig afgewisseld door meditatie en lichaamsoefeningen. Duidelijk voelbaar was hoe zich tijdens de 2 lesdagen een stevige basis ontvouwde van waaruit een ieder op eigen tempo de ‘verdieping’ aan durfde en kon gaan. Het voelde als een warm bad, aangenaam, veilig ,thuis komen bij mezelf.
Sterk voelbaar was hoe onze prachtige energieën zich bundelden en hoe we ons ‘gedragen’ voelden door het universum.
Op zondagavond vertrok ik verlicht, vervuld en enorm dankbaar terug naar mijn eigen stek van waaruit ik de volgende dag mijn opgedane kennis al mocht delen met een prachtig medemens.  Nogmaals dank ik Monique, Piet en mijn mede leerlingen voor een heerlijk weekend. Ik kijk nu al uit naar ons 2de weekend samen!!

Lieve groetjes, Karin van den Beuken, Creatief Verbinden


Het was eem onvergetelijk en dierbare weekend, wat we met elkaar hebben mogen meemaken en neergezet hebben. Wat een eenheid, verbondenheid, grootsheid, herkenning (en erkenning) onvoorwaardelijke liefde en gezamenlijke kracht binnen de groep en met de vele begeleiding van (onze) hogere aspecten om ons heen. Ik geniet er nog met volle teugen van na en zie weer uit naar de volgende keer.
Een bijzonder woord van dank aan jou Monique, zonder jou was dit niet tot stand gekomen. Een prima plan, op het juiste moment en bijzonder liefdevol gegeven vanuit je kracht en passie. Daarnaast vind ik het mooi te ervaren hoe je iedere keer opnieuw je jezelf vernieuwd en je lessen blijven boeien.
Ten slotte Piet ook heel erg bedankt voor je goede zorgen, je zijn en je heerlijke gerechten.

Hartegroet John


Wat een geweldig weekend. Nog niet eerder meegemaakt. Ik surf nog op de golven en de opgedane/herontdekte inzichten. Heerlijk.
Monique jij als initiator bedankt voor de mooie en liefdevolle “aanzet” tot, smaakt zeker naar meer, zou je verslaafd aan kunnen worden
Piet jij ook bedankt voor jouw bijdrage, het liefdevol ons op de been te houden met je verzorging en heerlijk eten.
En ons samen allemaal bedankt voor ieders mooie bijdrage op ieders eigen en persoonlijke manier. Heel fijn en bevoorrecht om met zo’n mooie harmonieuze en liefdevolle groep fijne mensen te mogen samenwerken en leren.Ik verheug me al op het volgende weekend.

Dit zijn de dingen die er voor mij er toe doen en mij de kracht geven om stapjes en stappen te durven en kunnen maken.Het was voor mij heerlijk bevrijden, ik geniet en blijf genieten. Ook prachtig om de ondersteuning. liefde en dank van onze zielen begeleiders te mogen voelen en horen.
Heel treffende woorden van Silvia “zo gewoon en zo bijzonder” waar heel veel waarheid en diepte in schuil gaat.

Met heel veel liefde diep vanuit mijn hart gegroet, Hans

 

Sprakeloos. Mooi weekend, fijn gevoel en zoveel warmte en liefde. Heel bijzonder en ik kijk uit naar de volgende bijeenkomst. Maar eerst genieten van het proces wat in werking is gezet. Dank jullie allemaal voor ook de mooie woorden en jullie zijn.
Monique bedankt voor je lieve warme aanwezigheid en begeleiding en voor het openstellen van de module voor ook anderen dan alleen therapeuten. Ik heb zoveel meer gekregen dan ik had verwacht.
Piet bedankt voor je super eten, je mooie beelden en je zijn.

Veel liefde, Marjan