Centrum De Zonnebloom

SCHOOL VOOR ZIELSPROGRESSIE 

 

Ervaringen van deelnemers 

 

Yvonne:

Ik heb module 1 en 2 van de School voor  Zielsprogressie gevolgd. Mijn gevoel klopte helemaal, dít is diepgang en daarmee de aanvulling die ik zocht op de kennis en kunde die ik de afgelopen jaren heb mogen leren.
Ik ben erg blij en dankbaar dat ik het heb mogen meemaken en doen. Het werkt als een licht op mijn eigen individuele levensweg.
Mijn persoonlijke missie en passie is in de individuele sessies opnieuw bevestigd! Ben nog onder de indruk van de inzichten die ik heb mogen krijgen!
De gastvrijheid was geweldig, zo ook de locatie! Ik kijk nu alvast uit naar de opleiding in mei volgend jaar!
                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Ina:

Na het volgen van de modules zielsregressie en de trainersmodule heb ik mogen ervaren thuis te komen in een hartgedragen bewustzijn van mezelf in verbinding met het hartgedragen bewustzijn van de mensen om mij heen.
Voor mij als deelnemer en ook als coach, trainer en persoonlijk ontwikkelaar heb ik de route via de mystieke ruimte van het hart ervaren als een natuurlijke route die de weg heeft geopenbaard naar de meest logische weg naar die dimensies en die openbaringen die in het hier en nu zorgen voor een meest makkelijke en meest lichte en liefdevolle route in de ontwikkeling die wij allemaal als zielen als mens mogen en kunnen gaan.
De verbinding met het veld van licht en liefde in zowel de zuivere universele en komische als ook de natuurlijke aardse energie geeft die  informatie vrij die nodig is om te kunnen en mogen transformeren naar de kern in wie wij echt oprecht mogen zijn.

In mijn zoektocht naar het transformeren van de natuurlijke energie in wie wij mogen zijn in het hier en nu, heb ik ervaren dat de mystieke ruimte van het hart de weg open legt naar hetgeen we in de kern mogen zijn: liefdevolle zielen en liefdevolle mensen die ieder op
eigen weg, gedragen door het licht en de liefde, mogen stralen in het eigen lichtgedragen bewustzijn waarin de thema's en de route als ziel niets anders is dan de weg vooruit naar eigen gedragen licht en liefdebewustzijn, gedragen vanuit het hart en geopenbaard door de
wijze waarop de modules zielsregressies en de modules leven vanuit de
mystieke ruimte vanuit je hart door Monique Houben is vorm gegeven en is uitgedragen : liefdevol, lichtdragend en kernkrachtig in de verandering die wij allemaal mogen meemaken in de tijdsdimensies, zielsdimensies en reïncarnatiedimensies die in ons eigen hart zijn opgeslagen.
De tijd waarin we leven is de tijd waarin het ons is gegeven oprecht te mogen weten wie we echt mogen zijn: de Ik Ben dimensie is open om ontdekt te worden door de eigenaar van het eigen gedragen Zijn.

                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Ellen:

De weekenden bij de Zonnebloom beloven iedere keer weer een bijzonder mooie ervaring. Het is iets om naar uit te kijken; een feestje! De afwisseling van meditaties, oefeningen en lesstof maakt een mooie balans; naast leerzaam is het aangenaam. Daarnaast voel ik me als persoon gezien; Monique is een docent met oog voor het groepsproces, maar er is ook altijd aandacht voor individuele processen. Zij begeleidt dat zodanig dat eenieder daar weer van kan leren. De groep en Monique tezamen scheppen als het ware de cursus.  Ik kom er als persoon keer op keer rijker vandaan en ook als therapeut bemerk ik groei. Kortom: een unieke docent die unieke lesstof weet aan te bieden op persoonlijke maat. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende bezoek!