Centrum De Zonnebloom

SCHOOL VOOR  ZIELSPROGRESSIE

 

Module 5: Reis door de Dimensies. De Verbinding

Module 5 is een verdieping van Module 2 'Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart' en Module 3 'Reis door de Dimensies. De Mens als Multidimensionaal Wezen'.
We worden in deze tijd uitgenodigd om oude paradigma´s anders te bekijken, te verruimen en te laten groeien. Er komt in deze tijd kennis tot onze beschikking die maakt dat een aantal mysterieuze aspecten van de werkelijkheid voor ons inzichtelijker worden en we de grootsheid van het persoonlijke bestaan kunnen her-ontdekken.
Het is een uitdaging om vanuit ons Hart te groeien in de zoektocht naar inzicht en begrip in het Mysterie van het leven, want hoe bewust zijn wij? Wat weten we nu werkelijk over het bestaan van andere werelden, onze oorsprong en de aard van de werkelijkheid zelf? Veel van wat we tot nu toe hebben geloofd zijn gewoon aannames over die werkelijkheid. In deze tijd komen we tot hele andere ontdekkingen. Onze Aarde is onderdeel van een veel groter kosmisch plan dat alles, wat we tot nu toe voor waar hebben aangenomen, ver overstijgt.

In deze 2 ½ daagse Module gaan we:

  • ons verdiepen in de tijd waarin we nu leven
  • een kijkje nemen in de geschiedenis van onze evolutiereis en het grote kosmische plan
  • beseffen dat Alles er Al Is en dat de we alleen maar de Verbinding hoeven te maken
  • ons vanuit de Mystieke Ruimte van het Hart verder afstemmen op de hogere bewustzijnsniveaus die ver boven onze ego-persoonlijkheid uitstijgen
  • nieuwe Multidimensionale-Zelven, die meestal verder ontwikkeld zijn dan ons huidige bewustzijn op Aarde, ontdekken en integreren.
  • je Hartfrequentie verbinden met de Nieuwe Aardefrequentie en je Zielen-opdracht harmoniseren en in evenwicht brengen met je Aardse-opdracht.
  • kennis maken met Sterrenvolken en andere Buitenaardse Wezens
  • …. natuurlijk zelf weer een reis maken als cliënt en als therapeut.
     

Docent

                                

   
Module 5  van de School voor Zielsprogressie wordt gegeven door Monique Houben. Zij volgde de driejarige opleiding van Hans ten Dam (Tasso Opleidingen) en heeft een eigen praktijk in Regressie- en Reïncarnatietherapie. Ook is zij opgeleid en gecertificeerd door The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy en een ervaren LBL- en Zielsprogressietherapeut. Geboeid door de mogelijkheden van het werken op zielsniveau is zij zich steeds verder gaan specialiseren. Het vele experimenteren met het maken van zielenreizen en de boeiende, opgedane ervaringen hebben uiteindelijk geresulteerd tot de opleiding Zielsregressie en in 2015 tot de School voor Zielsprogressie.
 

Locatie en verblijf

Module 5 wordt gegeven in Centrum De Zonnebloom, Klein Oirlo 22, 5811 AW Castenray, gemeente Venray. Het Centrum is met de auto makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeerplaats. Een routebeschrijving is te vinden op www.zonnebloom.nl.
Kom je met het openbaar vervoer dan kun je reizen naar Station Horst-Sevenum of Station Venray. Laat ons dat even weten dan kunnen we je van het station halen.
Overnachting vind plaats in eenvoudige tweepersoonskamers met douche en toilet buiten de kamer.
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden.
 

Indeling programma

Module 5 'Reis door de Dimensies. De Verbinding' start op vrijdagavond 9 maart; tussen 18.30 en 19.00 uur wordt iedereen verwacht.
Na een kennismaking met elkaar en uitleg over het programma starten we met de opleidingsdagen. Gezien het programma is verblijf tijdens de hele opleiding intern aan te bevelen. We eindigen zondag rond 17.00 uur.


Kosten

De kosten voor module 5  zijn € 499,- ; dit is inclusief cursusmateriaal, overnachtingen, alle maaltijden, koffie en thee tijdens de opleidingsdagen. De School voor Zielsprogressie is BTW-vrij.


Voorwaarden voor deelname

• Een voorwaarde voor deelname is dat je Module 3: ‘Reis door de Dimensies. De Mens als Multidimensionaal Wezen’ hebt gevolgd.

 

Overige informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over deze module kun je bellen of mailen naar Monique Houben.
Monique Houben
06-51886966

zonnebloom44@gmail.com