Centrum De Zonnebloom

SCHOOL VOOR ZIELSPROGRESSIE

 

Module 6 Het Magische Innerlijke Kind

We gaan als mensheid in deze tijd een nieuwe fase van groei tegemoet, waarin we uitgedaagd worden om te gaan staan voor wie we werkelijk zijn. We mogen duizenden incarnaties achter ons laten, het verleden helen om weer thuis te komen in onszelf. Dat betekent dat we het Innerlijke Goddelijke Kind in ons weer de ruimte geven om te toveren. Die toverkracht zijn we kwijt geraakt bij de ondergang van Lemurië en Atlantis. In de vroege Lemurische tijd, in het land van Pan, waren wij nog één met dit kind. Het leven was lange tijd heerlijk en volmaakt en we gebruikten alleen de toverkracht van Liefde. Er was nog geen afgescheidenheid. Maar na de ondergang van Lemurië en Atlantis raakten wij steeds verder verwijderd van onze Goddelijkheid en ons vermogen om met Liefde te toveren. Er werd een nieuw innerlijk kind in ons geboren dat lijdt en verdriet heeft. Dit is het innerlijk kind dat wij allemaal kennen. Je zou kunnen zeggen dat dit het kind van het ego is dat wij ter wereld hebben gebracht. Dit ego heeft ons en ons innerlijk kind duizenden jaren laten lijden in afgescheidenheid. Eigenlijk hebben wij dit kind opgesloten in een zee van negativiteit. We hebben dit kind verwaarloosd, verlaten en in angst laten leven en de gevangene gemaakt van al onze emoties die voortkomen uit de keuzes die we in onze afgescheidenheid hebben gemaakt. Dat is het kind in ons dat in deze tijd erom schreeuwt om geheeld te worden en verbonden wil worden met dat andere kind en zijn volmaakte en wonderbaarlijke wereld. Weer verbonden worden met de toverkracht van Liefde, het Land van Pan, het sprookjesbos, de wereld van de deva´s, feeën, elfen, godinnen, draken, de kabouters of aardmannetjes, de eenhoorns, centauren, etc.
 

Deze module is een kadootje voor jezelf!

 

De Magie van de Nieuwe Tijd, Alles is er Al .... we hoeven maar te kijken, te voelen, te ervaren wat zich aandient. En dat is ook wat we in deze twee dagen gaan doen. We gaan:

  • het 'ego' kind helen.
  • werken met het Magische Innerlijke Kind uit de hoger dimensies. Dit is het liefdevolle, zuivere, innerlijke kind in ons dat wil spelen. Het is het kind in ons dat ons laat weten dat het tijd is om de gestructureerde wereld van de derde dimensie achter ons te laten en mee te reizen naar de vijfde dimensie en hoger om de magie in ons Hart weer toe te laten.
  • reizen naar het land van Pan in de Binnen-Aarde.
  • werken met klank, met kleur, met licht met beweging, creatief aan de slag, healing arts, etc. om het Magische Innerlijke Kind in ons alle ruimte te geven om zijn of haar droomwereld helemaal werkelijkheid te laten worden.
  • werken met de healing arts ‘hybride lichtkinderen frequencies’ en contact maken met de collectieve velden van de hybride kinderen. Deze frequencies helpen je om specifieke aspecten van je sensitiviteit, DNA en kristallijne veld en liefdestrilling verder te ontwikkelen.

                                                           

Docent

Module 6 van de School voor Zielsprogressie wordt gegeven door Monique Houben. Zij volgde de driejarige opleiding van Hans ten Dam (Tasso Opleidingen) en heeft een eigen praktijk in Regressie- en Reïncarnatietherapie. Ook is zij opgeleid en gecertificeerd door The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy en een ervaren LBL- en Zielsprogressietherapeut. Geboeid door de mogelijkheden van het werken op zielsniveau is zij zich steeds verder gaan specialiseren. Het vele experimenteren met het maken van zielenreizen en de boeiende, opgedane ervaringen hebben uiteindelijk geresulteerd tot de Opleiding Zielsregressie en in 2015 tot de School voor Zielsprogressie.
 

Locatie en verblijf

Module 6 wordt gegeven in Centrum De Zonnebloom, Klein Oirlo 22, 5811 AW Castenray, gemeente Venray. Het Centrum is met de auto makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeerplaats. Een routebeschrijving is te vinden op www.zonnebloom.nl. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je reizen naar station Horst-Sevenum of station Venray. Laat ons dat even weten dan kunnen we je van het station halen. Overnachting vind plaats in eenvoudige tweepersoonskamers met douche en toilet buiten de kamer. Alle maaltijden zijn vegetarisch. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden.
 

Indeling programma

Module 6 start op zaterdag 12 mei; tussen 09.30 en 10.00 uur wordt iedereen verwacht.  We eindigen zondag rond 17.00 uur.

 

Kosten

De kosten voor module 6 zijn € 333,- ; dit is inclusief lesmateriaal, overnachtingen, alle maaltijden, koffie en thee tijdens de twee curusdagen. De School voor Zielsprogressie is BTW vrij.

 

Voorwaarden voor deelname

Een voorwaarde voor deelname is dat je Module 2: ‘Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart’ hebt gevolgd.

 

Overige informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over deze module kun je bellen of mailen naar:
Monique Houben
06-51886966
zonnebloom44@gmail.com