Centrum De Zonnebloom

SCHOOL VOOR  ZIELSPROGRESSIE

 

Module 1: Reis naar Zielsherinneringen

In module 1 ‘Reis naar Zielsherinneringen’ leer je om als therapeut een reis van de ziel in het Tussenbestaan te begeleiden. Deze sessie wordt ook wel Zielsprogressie, Zielenreis, Spirituele Regressie of Leven Tussen Levens sessie genoemd. In een dergelijke sessie wordt een diepe hypnose gebruikt die het voor cliënten mogelijk maakt verbinding te maken met hun zielsherinneringen en –ervaringen uit het tussenbestaan. Dit werk is van immens therapeutische waarde en betekenis voor cliënten, doordat zij hun zielenreis in de spirituele wereld ervaren en hun eigen antwoorden op eeuwenoude vragen ontdekken, zoals:

‘Wie ben ik?’
‘Waarom ben ik hier?’
‘Waar gaan we heen na de dood?’
‘Waarom koos ik dit leven?’
‘Wie zijn mijn zielenmaatjes’
…….enzovoorts……

Cliënten ervaren door deze zielsherinneringen een diepe innerlijke verbondenheid met hun ziel, met hun leven in het tussenbestaan en begrijpen hun plaats en betekenis binnen het grote geheel. Dit maakt dat de ‘Reis naar Zielsherinneringen’ een bijzondere reis is die een zeer positieve en sterk transformerende werking heeft.
In deze module leer je hoe je stap voor stap de reis van de ziel naar en in het tussenbestaan opbouwt en hoe je je cliënt begeleidt op zielsniveau. Je krijgt technieken aangereikt om de trance te verdiepen en je leert o.a. over mogelijke ‘tussenstations’ waar je in het tussenbestaan naar toe kunt . Er zal veel informatie vanuit de praktijk zijn. En ieder gaat zelf ervaren hoe een 'Reis naar Zielsherinneringen’ verloopt, als cliënt  of als therapeut.

Na deze module kun je meteen in je praktijk aan de slag met deze vorm van Zielsprogressie.

Docent

                                      

Module 1 van de School voor Zielsprogressie wordt gegeven door Monique Houben. Monique volgde de driejarige opleiding van Hans ten Dam (Tasso Opleidingen) en heeft een eigen praktijk in Regressie- en Reïncarnatietherapie. Ook is zij opgeleid en gecertificeerd door The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy en een ervaren LBL- en Zielsprogressietherapeut. Geboeid door de mogelijkheden van het werken op zielsniveau is zij zich steeds verder gaan specialiseren. Het vele experimenteren met het maken van zielenreizen en de boeiende, opgedane ervaringen hebben uiteindelijk geresulteerd tot de Opleiding Zielsregressie en in 2015 tot de School voor Zielsprogressie.

 

Locatie en verblijf

Module 1 wordt gegeven in Centrum De Zonnebloom,
Overnachting vind plaats in eenvoudige tweepersoonskamers met douche en toilet buiten de kamer.
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden.
 

Indeling programma

Module 1 van de School voor Zielsprogressie start op vrijdagmorgen, tussen 09.30 en 10.00 uur wordt iedereen verwacht.
Na een kennismaking met elkaar en uitleg over het programma starten we met de opleidingsdag. We eindigen rond 21.00 uur.
 

Combinatie module 1 en 2

Het is mogelijk om aansluitend aan module 1: ‘Reis naar Zielsherinneringen’, module 2: ‘Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart' te volgen. Het voordeel hiervan is dat je de mogelijkheden van het begeleiden van de ziel in het tussenbestaan meteen kunt toepassen in module 2. Je krijgt in deze drie  opleidingsdagen dan drie verschillende zielenreis of zielsrpogressie mogelijkheden aangereikt die je meteen in je praktijk kunt toepassen.
Ook is het dan mogelijk om je aan het einde van module 1 en 2, officieel te certificeren als Zielsprogressietherapeut. Als je officieel gecertificeerd bent kun jij jezelf in principe op de website van de werkgroep plaatsen. Om de Nederlandse erkenning te krijgen wil ik je van harte stimuleren om na module 1 en 2 aan de slag te gaan met de verschillende vormen van Zielsprogressie of Zielenreizen. Je krijgt 3 maanden de tijd om drie sessies uit te werken. Ik voorzie de sessies dan van feedback en op de terugkomdag krijg je dan je certificaat ‘Zielsrpogressietherapeut’. 
 

Kosten

De kosten voor deze module zijn  €   , dit is inclusief cursusmateriaal, maaltijden, koffie en thee tijdens de opleidingsdag. De School voor Zielsprogressie is BTW-vrij. 

 

Voorwaarde voor deelname

• Een (bijna) afgeronde opleiding voor regressie en reïncarnatietherapie  of een opleiding hypnotherapie.
• Voldoende praktijkervaring als regressietherapeut en in het werken met vorige levens.
• Bekend zijn met een of meerdere van de volgende boeken:
       1. Michael Newton: ‘De Zielenreis’, uitgeverij Altamira (in het Engels te verkrijgen als ‘Journey of Souls’)
       2. Michael Newton: ‘Life Between Lives’ (nog niet in het Nederlands uitgegeven en verkrijgbaar via de boekhandel of
            www.bol.com)
       3. Joel L. Whitton en Joe Fisher: ‘Tussen twee levens'.
       4. Thea Terlouw: 'Cyclus van leven en dood’
   Deze laatste twee boeken bevatten informatie die opvallende gelijkenis vertonen met de bevindingen van Michael Newton.

 

Overige informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over deze module kun je bellen of mailen naar Monique Houben. De gegevens hiervoor vind je hieronder.

Monique Houben
tel.: 06-51886966

www.zonnebloom.nl
zonnebloom44@gmail.com