Centrum De Zonnebloom

SCHOOL VOOR ZIELSPROGRESSIE

 

Module 4: Leven vanuit je Hart in Groepsverband

 

Module 4  ‘Leven vanuit je Hart in Groepsverband' is een praktijkgerichte module waarin je in 2 ½  dag wordt voorbereid om zelf de cursussen ‘Leven vanuit je Hart’ 1 en 2 te kunnen geven.Vanaf 2010 geef ik de cursussen ‘Leven vanuit je Hart’ en er is nog steeds veel belangstelling voor deze cursussen omdat het een manier is om in contact te komen met je innerlijke wijsheid in de Mystieke Ruimte van je Hart. Zeker in deze tijd waarin veel mensen op zoek zijn naar hun unieke spirituele bestemming is het fijn om in groepsverband uit te zoeken wie je werkelijk bent, wat je unieke talenten en mogelijkheden zijn en wat je nog tegen houd om helemaal te leven vanuit je Hart. 
Naast de cursusmappen met alle meditaties en visualisaties krijg je in deze module de achtergrondinformatie, lesmateriaal en de PowerPointpresentatie aangereikt, zodat je er thuis als docent meteen mee aan de slag kunt. 


Docent

                                                 

Module 4 van de School voor Zielsprogressie wordt gegeven door Monique Houben. Zij volgde de driejarige opleiding van Hans ten Dam (Tasso Opleidingen) en heeft een eigen praktijk in Regressie- en Reïncarnatietherapie. Ook is zij opgeleid en gecertificeerd door The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy en een ervaren LBL- en Zielsprogressietherapeut. Geboeid door de mogelijkheden van het werken op zielsniveau is zij zich steeds verder gaan specialiseren. Het vele experimenteren met het maken van zielenreizen en de boeiende, opgedane ervaringen hebben uiteindelijk geresulteerd tot de Opleiding Zielsregressie en in 2015 tot de School voor Zielsprogressie.
 

Locatie en verblijf

Module 4 wordt gegeven in Centrum De Zonnebloom, Klein Oirlo 22, 5811 AW Castenray, gemeente Venray. Het Centrum is met de auto makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeerplaats. Een routebeschrijving is te vinden op www.zonnebloom.nl.
Kom je met het openbaar vervoer dan kun je reizen naar station Horst-Sevenum of station Venray. Laat ons dat even weten dan kunnen we je van het station halen.
Overnachting vind plaats in eenvoudige tweepersoonskamers met douche en toilet buiten de kamer.
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden.
 

Indeling programma

Module 4 start op vrijdagavond 6 april 2018; tussen 18.30 en 19.00 uur wordt iedereen verwacht.
Na een kennismaking met elkaar en uitleg over het programma starten we met de opleidingsdagen. We eindigen zondag rond 17.00 uur.
 

Kosten

De kosten voor module 4 zijn € 799,- ; dit is inclusief werkmap, PowerPoint-presentatie, lesmateriaal, overnachtingen, alle maaltijden, koffie en thee tijdens de opleidingsdagen. De School voor Zielsprogressie is BTW vrij.
Ter info: De cursus ‘Leven vanuit je Hart ’ bestaat uit 2 x 10 lessen. Ik vraag in mijn praktijk  voor 10 lessen € 220,- per cursist. Een groep bestaat meestal uit  8-10 cursisten. Als je de cursus een keer geeft heb je de kosten voor deze module al ruimschoots terugverdiend.


Voorwaarden voor deelname

• Een voorwaarde voor deelname is dat je Module 2: ‘Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart’ hebt gevolgd.

Overige informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over deze module kun je bellen of mailen naar Monique Houben.


Monique Houben
06-51886966

zonnebloom44@gmail.com