Centrum De Zonnebloom

SCHOOL VOOR ZIELSPROGRESSIE

 

Module 3: Reis door de Dimensies. De mens als Multidimensionaal Wezen

Op dit moment zitten we in een unieke overgang en maken wij als mensheid weer een spirituele evolutiesprong.  In een overgangstijd vinden er heel wat veranderingen plaats en komen ook nieuwe kennis en wijsheid tot onze beschikking die we daadwerkelijk kunnen gaan gebruiken.  We gaan namelijk naar een tijd waarin we het ordenende lineaire denken van de ratio los mogen laten en vanuit ons Hart mogen gaan vertrouwen op andere ordenende principes en hogere bewustzijnsniveaus. Vanuit de Mystieke Ruimte van het Hart kunnen wij ons afstemmen op de hogere bewustzijnsniveaus  die ver boven onze ego-persoonlijkheid uitstijgen. Dan kunnen we gaan ervaren dat wij Multidimensionale Wezens zijn met veel meer unieke mogelijkheden en capaciteiten dan we tot nu hebben durven geloven.

In Module 3 ‘Reis door de Dimensies. De Mens als Multidimensionaal Wezen‘, kun je hier mee kennis maken. Aan bod komen o.a.:

  • De Heilige Geometrie en het ontstaan van de Schepping
  • De Bewustzijns-evolutie van de Mens
  • Hoger Zelf Ik Ben Tegenwoordigheid
  • Het voelen en ervaren van de verschillende Dimensies of andere Niveaus van Werkelijkheid
  • De betekenis van de Dimensie Velden in de context van deze tijd
  • Loskoppelen van contracten en abducties met Buitenaardse
  • Thuiskomen en de capaciteiten en kwaliteiten van de verschillende dimensies verbinden met de Mystieke Ruimte van je Hart
  • En natuurlijk zelf deze reis ondervinden als cliënt en als therapeut


Docent

                                     

Module 3 van de School voor Zielsprogressie wordt gegeven door Monique Houben. Monique volgde de driejarige opleiding van Hans ten Dam (Tasso Opleidingen) en heeft een eigen praktijk in Regressie- en Reïncarnatietherapie. Ook is zij opgeleid en gecertificeerd door The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy en een ervaren LBL- en Zielsprogressietherapeut. Geboeid door de mogelijkheden van het werken op zielsniveau is zij zich steeds verder gaan specialiseren. Het vele experimenteren met het maken van zielenreizen en de boeiende, opgedane ervaringen hebben uiteindelijk geresulteerd tot de Opleiding Zielsregressie en in 2015 tot de School voor Zielsprogressie.


Locatie en verblijf
Module 3 wordt gegeven in Centrum De Zonnebloom, Klein Oirlo 22, 5811 AW Castenray, gemeente Venray. Het Centrum is met de auto makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeerplaats. Een routebeschrijving is te vinden op www.zonnebloom.nl.
Kom je met het openbaar vervoer dan kun je reizen naar Station Horst-Sevenum of Station Venray. Laat ons dat even weten dan kunnen we je van het station halen.
Overnachting vind plaats in eenvoudige tweepersoonskamers met douche en toilet buiten de kamer.
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden.


Indeling programma
Module 3 ‘Reis door de Dimensies. De Mens als Multidimensionaal Wezen ‘ start op vrijdagavond 25 mei. Tussen 18.30 en 19.00 uur wordt iedereen verwacht. Na een kennismaking met elkaar en uitleg over het programma starten we met de opleidingsdagen.
Gezien het programma is verblijf tijdens de hele opleiding intern aan te bevelen. We eindigen zondag rond 17.00 uur.


Kosten
De kosten voor module 3 zijn € 499,- ; dit is inclusief cursusmateriaal, overnachtingen, alle maaltijden, koffie en thee tijdens de opleidingsdagen.


Voorwaarden voor deelname
• Een voorwaarde voor deelname is dat je Module 2: ‘Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart’ hebt gevolgd.
 

Overige informatie en aanmelding
Voor nadere informatie over deze module kun je bellen of mailen naar Monique Houben. De gegevens hiervoor vind je hieronder.

Monique Houben
06-51886966


www.zonnebloom.nl 
zonnebloom44@gmail.com


Module 3 is geaccrediteerd door de NBVH. NVRT-leden kunnen bij vbc@nvrt.nl informeren of de module meetelt voor de bij- en nascholing.